Zejnep braktis Mehdiun, Xhemile merr propozimin për martesë dhe pranonSi do të shkojë takimi mes Baresh, Nermin dhe Zejnep? Nuh i propozon për martesë Xhemiles.Zejnep sëbashku me Sulltanën, Eminen dhe dy nënat e saj shpërngulen në shtëpinë e tyre të re tashmë për të jetuar të gjitha sëbashku.Çfarë po mundohet të bëjë Mehdi?