WOWW zbulohet gruaja që do ndryshojë fatin e dinastisë dhe të sajin… çdo ndodhë tek SulejmaniNjë konkubinë veneciane që paraqitet si një dhuratë në pallat tërheq vëmendjen me bukurinë e saj.Kjo grua jo vetëm që do të ndryshojë fatin e saj por edhe fatin e dinastisë.Kush do të shkojë në banderolën e fronit, i cili mbeti bosh pas vde/kjes së Mehmetit, pritet me kuriozitet.

Hürrem bën të pamundurën që një nga djemtë e saj të zgjidhet në fron.

Ka sekrete të tilla që; tani është fuqia absolute e atij haremi! Solomoni shpall trashëgimtarin e ri të fronit, duke prishur të gjitha parashikimet!