Vjen bómba nga Përputhen, pas Andit largohet edhe një nga djemtë që aq shumë e deshëm, dyshohet se…Duket se pas mungesës së Andi nga Përputhen, tani një tjetër djalë është “zhdukur”. Bëhet fjalë për Elvisin, i cili nuk ka qenë prezent në këtë puntatë në Përputhen.Elvisi ishte djali që fillimisht u pa në takim me Tean. Pasi Tea vendosi për Andin, ai doli në takim me Melisën.Së fundmi, në rrjet kanë qarkulluar lajme se Elvisi është larguar nga “Përputhen”. Ai ka munguar në puntatat e fundit dhe nuk dihet nëse do të rikthehet. Mungesa e tij nuk është komentuar në studio, prandaj nuk mund ta themi me siguri se çfarë po ndodh.