Video prekëse/ Gazetarja e njohur shpërthen në lot gjatë transmetimit ‘live’, kolegët ndërhyjnë urgjent…Nuk mban dot lotët gjatë transmetimit të drejtëpërdrejtë, korrespontentja e CNN, Sara Sidner, e cila ka qenë dëshmitare e shumë rasteve të rënda me COVID, në 10 spitale.Më shumë se 375 mijë qytetarë në Shtetet e Bashkuara kanë humbur jetën nga COVID-19, e Sidner që ka raportuar nga 10 spitale të ndryshme gjatë pandemisë, ka thënë që virusi ka goditur rëndë komunitetin me ngjyrë.“Komuniteti i hispanikëve dhe atyre me ngjyrë po goditen më rëndë. Mos e lejoni veten të jeni në këtë listë. Nëse vërtetoni i doni më të dashurit tuaj, mos lejoni të ndodh një gjë e tillë”, tha Sidner.

“>http://