Video po përhapet me shpejtësi/ Vogëlushja derdh qumështin mbi krevat, por ja ç’bën pasi e kritikon mamaja, do shkriheni së qeshuriNjë vogëlushe ka rrëmbyer vëmendjen e rrjeteve sociale dhe video e saj po bën namin.Emma Hore, 23-vjeçe kishte vënë në shtrat vajzën e saj njëvjeçare Emelia Harper, por kishte parë se vogëlushja nuk ishte shtrirë për të fjetur.E kur e ëma e zë duke derdhur qumështin nga shishja, e thërret në emër dhe në atë moment vogëlushja menjëherë shtrihet duke u shtirur sikur është në gjumë.

Iinfermierja nga Cornëalli i Anglisë ka filluar të qeshë me veprimin e vajzës së saj.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2021/01/26/3853022922749817790/640x360_MP4_3853022922749817790.mp4