VIDEO/ Pl.as keq she.rri në zgjedhjet te peshëngritjaPamjet e mëposhtme vijnë nga ajo që duhet të ishte Asambleja Zgjedhore e Peshëngritjes.Te.nsione u krijuan nga ish-kandidati dhe ish-presidenti Elez Gjoza, së bashku me disa trajnerë të këtij sporti.Vetëm dy ditë më parë, kandidati dhe presidenti aktual, Theodhor Masllavica, dha dorëheqjen, duke i lënë rrugë të lirë kandidates së vetme, trajneres nga Elbasani, Eglantina Çuni. Por gjërat u komplikuan ditën e zgjedhjes.