VIDEO/ Kjo është e reja që i shiti virgjërinë deputetit të njohur, tregon çfarë i bëri në dhomën e hotelit ku…

Kjo është vajza e cila pretendon se ka fituar 1.3 milion duke shitur virgjërinë e saj tek në deputet i cili thuhet se është rreth 50 vjeç. 

Ajo ka treguar se këto para do t’i përdorë për të nisur një biznes të saj. Ajo beson se mundësia e shitjes së marrëdhënies së saj të parë seksuale është “një hap i rëndësishëm drejt emancipimit”.

Në një video, Lia sqaroi se ajo ka ndërmarrë këtë hap për të nisur karrierën e saj të pasurive të patundshme.

Lia tha se aktualisht jeton me nënën e cila është në dijeni  për planet e saj dhe e mbështet atë. Vajza tha se burri me të cilin ra dakord të flinte ishte “zotëri” dhe shumë i arsimuar, me ndikim të jashtëzakonshëm në Londër.