VIDEO/ Kinezët bëjnë spektakël! Projekti që ka mahnitur botënAutostrada e re që lidh qytetet e Chengdu dhe Liangshan në Kinë duket një mrekulli infrastrukturore.Së fundmi, në provincën Sichuan të Kinës, një nga autostradat më moderne dhe spektakolare në botë u përfundua pas pesë viteve të punës, shkruan Shkodranews.Autostrada Yaxi, e cila lidh Chengdu dhe Liangshan ka përgjysmuar kohën e udhëtimit mes dy qyteteve.

Janë 240 km rrugë e 25 tunele. Struktura është anti-sizmike dhe ka pamjen e një kartoline. /Shkodranews/

VIDEO—KLIKO KETU