VIDEO/ Çifti spanjoll vjen në Shqipëri, por i ndodh hataja në Theth. Shihni ç’ka ngjarëNjë çifti spanjoll u ka ndodhur një aventurë disi e sikletshme në Theth.Ata erdhën ardhur nga Spanja për të shijuar alpet e veriut por kanë ngelur në mes të borës.Turistët spanjollë ishin nisur drejt Thethit por kanë mbetur në mes të rrugës.

Duke bërë një paralelizëm me Spanjën ata kanë një apel për autoritetet për të liruar rrugët përndryshe është e pamundur që turistët të vijnë dhe të shohin mrekullitë.

“Këtu është e rëndësishme që qeveria të hapë rrugët përndryshe turistët nuk mund të shohin këtë mrekulli. Përndryshe është e pamundur të flitet për turistët” thotë burri.

Ndërsa gruaja thotë se në raste të tilla, për të pastruar rrugën vjen qeveria ushtria, dhe ka shumë informacion në televizion, por kurrë nuk lejojnë rrugët në gjëndje të tillë“.