Vdēs Dervishi, Suna zbulon diçka shumë të rëndësishme për FiratinSuna nuk i beson Elifit dhe mendon se ka diçka që ajo po e fsheh. Ajo ia tregon këtë mendim Fırat. Ai pendohet për atë që ndodhi.Me pas flet me Serhat. Sidoqoftë, Serhat është i vendosur këtë herë. Ai nuk heq dorë nga vendimi për divorc. Ndeshja e Kerem bëri një përshtypje të madhe.Ndërsa Tansel po përpiqet të krijojë një ndeshje të re, ai merr një ofertë të papritur. Zafer nuk di si t’i tregojë atij që inahin nuk do të jetë më në gjendje të ndeshet ne ring. Kjo është arsyeja pse Fırat flet me Şahin.

Şahin u shka,tërrua. Vjen lajmi se Derviş Aladağlı vd.iq në burg. Të gjithë janë në sho.k. Zafer po përpiqet të rregullojë një ndeshje të re për Fırat.

Sidoqoftë, asnjë organizatë nuk do të përgjigjet pozitivisht. Ndërkohë, një ofertë ndeshjeje vjen nga dikush që nuk e kemi pritur kurrë.