Vajzat përfundojnë në burg, por letra e Songylit ndryshon gjithçkaPas vdekjes së Songylit vajzat dhe Nazan përfundojnë në burg. Ato ndahen mes lotësh nga njerëzit e tyre të dashur. Songyl ka lënë një letër ku merr përsipër të gjithë fajin për vdekjen e Javuzit.Vajzat vuajnë dy vite nga dënimi i tyre. Pas dy viteve ato dalin nga burgu dhe menjëherë shkojnë të vizitojnë varrin e motrës së tyre Songyl.Gynej nuk flet me vajzat pas vdekjes së Songylit dhe i fajëson ato. Vajzat rikthehen në shtëpinë e tyre dhe nisin punë. Ato takojnë për herë të parë vajzën e Songylit. Neriman vendos të martohet dhe apartamentin e saj ia dhuron vajzave.