UR.GJENTE/ “Ta ha pi**in”. Skandali i pë*dhunimit, vjen sot lajmi i rëndë për ish-rojen e shkollësGjykata e Tiranës ka marrë sot vendimin 12 vite burg për Abas Dogën, rojen e shkollës së mesme në Babrru i akuzuar se abuzoi seksualisht me një të mitur. Me 7 vite e 4 muaj burg u dënua Klajdi Poci, ndërsa dy të miturit e marrë të pandehur për këtë dosje janë dënuar me 3 dhe 3.4 vite burg.E dënuan me 18 por me gjykim të shkurtuar dënimi shkoi në 12 vite burg.