‘Unë dua të bëj s*ks tre herë në javë, por e dashura ime ka një problem’, djali i ri rrëfen sikletin, por merr përgjigjen b.ombë

E dashur Deidre, unë kam nevojë për marrëdhënie s.eksuale të paktën tre herë në javë, por e dashura ime do vetëm një herë në javë.

Kemi një fëmijë gati një vjeç. Unë jam 28 vjeç dhe e dashura ime është 23. Unë e di që ajo ka fëmijën të parin për kujdes, por jam lodhur nga kjo situatë dhe ndihem i privuar.

Nuk kam pasur një marrëdhënie, rrjedhimisht as marrëdhënie s.eksuale për disa vjet, derisa takova të dashurën time vitin e kaluar.

Edhe niej se tani mund të jem përsëri beqar.

Unë jam i ri dhe kam nevojë për shumë më tepër s.eks.

Jam në fazën ku ndiej se dua ta lë atë dhe të marr një grua tjetër.

Përgjigja e Psikologes:

Mesa kuptoj fëmija ka ardhur herët në marrëdhënien tuaj, por kjo ndodhi tashmë. Nëse jeni po aq i papërgjegjshëm dhe egoist sa po kuptoj nga ato që thoni, e imagjinoj se është e dashura juaj ajo që është e lodhur me ju.

Ajo po rrit fëmijën tuaj. Bëhuni një baba i përkushtuar dhe ndërtoni një lidhje të vërtetë me familjen tuaj./The Sun