“Uaaa idiot, ordiner, o mami, policiiia, si guxon” dalin pamjet gazetari “manjak” i futet në shtëpi këngëtares shqiptare: Dua të… Një gjë është e sigurt, që VIP-at do të duan t’i japin “një dru të mirë”, gazetarit të Ora Neës, Ronaldo, pasi kohët e fundit është duke u bërë atyre disa kamera të fshehta mjaft të “fr’ikshme”.Së fundmi ‘pre” e kameras së fshehtë ka rënë këngëtarja e muzikës popullore qytetare, Romina Aliaj.Fillimisht, prej ditësh për t’a bërë situatën të besueshme, ai i dërgontë asaj shpesh sms në telefon, me pretekstin për të dale për kafe, ndërsa me pas arrin t’i zbulojë shtëpinë e t’i trokasë në dere. Pasi tenton të futet në shtëpi dhe Romina Aliaj nuk e pranon, ky i fundit i futet në mes te natës në krevatin e gjumit dhe e bën atë për ujë të ftohtë.

Për të realizuar këtë kamer të fshehtë ka menduar dhe e motra e këngëtares, e cila i ka dhënë dhe çelësin e derës në mënyrë që ai të mund të hynte brenda.

“Ça bën si je, të shkruajta në ëhatsup nuk ma vare fare, e kthen një mesazh ropi për respekt, se jam dhe gjithë siklet tani”, i thotë gazetari, ndërsa këngëtarja në fillim i thotë që nuk i duket normale që ai ti shkojë në shtëpi.

“Më fal çfarë të vlerësoj unë, nuk kam çfarë të flas me tyre, herë tjetër”, i thotë Aliaj.

“Kam marrë dhe rrogën dje, dua të të qeras, dalim tani”, insiston gazetari, ndërsa më pas i futet në krevat gazetares, e cila tmerrohet dhe bërtet.

“Ua mami, uaa, psikopat, uaaa, o plehrë. Ordiner, aaa, uaaa, policiaaa!”, bërtet këngëtarja ndërsa pasi gazetari i thotë që ishte kamera e fshehtë ajo nis të qajë.

Videon e gjeni ketu: https://www.youtube.com/watch?v=nyQfCEfuTlI&feature=emb_err_woyt