Ua ua çfarë pamjesh, po si s’kanë tu.rp. Punonjësit e një kompanie në Tiranë s*ks pas shkurreveNjë skenë e tu.rpshme ka ndodhur në mes të Tiranës dhe nuk ka shpëtuar pa vëmendjen e dikujt që e kapi këtë moment edhe e filmoi. Sic shkruan JOQ, dy kolegë në një biznes të njohur në kryeqytet, nuk e kanë përmbajtur ep.shin dhe kanë dalë jashtë dyqanit për një “të shpejtë”. Ata e kryejnë aktin në mes të ditës në ambient të hapur në praninë e “spektatorëve” të cilët të shtangur kanë zgurdulluar sytë nga skena.Të dy kolegët mbajnë në gisht unazë martese, teksa nuk dihet nëse janë çift edhe në jetën reale.video ketu