Tre vajza shqiptare tort.urojnë të renë, policia me urgjencë drejt vendngjarjes

Policia e Kosovës ka bërë me dije se është njoftuar nga një femër, e cila ka raportuar se është su.lmuar nga tri femra të panjohura për të. Vik.tima ka pësuar lëndime trupore si dhe ka pranuar ndihmë mjekësore.

Policia, pas hetimeve ka identifikuar dhe arr.estuar tri femrat e dyshuara. Të dyshuarat pas intervistimit nga Policia, janë dërguar në parabu.rgim.

Ngjarja ka ndodhur gjatë mbrëmjes së djeshme, rreth orës 21.