Tra.gjedi e madhe/ Vd.esin 3 vetë nga shp.ërthimi i pak minuta më parë, dyshohet se ka edhe…

Një lajm dhe bilanc tragjik ka qenë ai i pak minutave më parë, si pasojë e një shp.ërthimi bombule gazi në Ostren të Madh të Bulqizës.

Për pasojë kanë mbetur të vde.kur 3 persona dhe një tjetër është plagosur rëndë.

Menjëherë ambulanca me stafin e spitalit të Bulqizës janë nisur drejt fshatit ndërsa kërkohet ndihmë me helikopter nga Tirana.

Nuk dihen ende rrethanat e ngjarjes tr.agjike dhe as identiteti i vi.ktimave.

Pritet informacion zyrtar nga policia.