Të sh.tëna me ar.më zj.arri, pl.agoset rëndë një person

Të sh.tëna me ar.më zj.arri janë dëgjuar mbrëmjen e sotme në Zall-Dardh të Dibrës. Si pasojë është pla.gosur një person, i cili është në gjendje të rë.ndë dhe po transportohet drejt Tiranë.

Vijon…