Sporti në Zi/ U infektua nga COVID, pas përkeqësimit të gjendjes i presin këmbët ish-futbollistit, por sot…sa gjynahËshtë ndarë nga jeta mëngjesin e sotëm në një spital në Milano në moshën 71-vjeçare ish-futbollisti i Interit, Bolonjës, Interit dhe Pistoiese.Kujtojmë që në muajin nëntor ai i shtuar në spital pasi rezultoi pozitiv me COVID-19. Mirëpo gjatë qëndrimit në spital mjekët konstatuan një përkeqësim të patologjive të mëparshme dhe ai u vendos përpara një sfide mjaft të vështirë. Duhet të pranonte ose t’i prisnin këmbët dhe të jetonte, ose të vdiste.