Songylin e rrë.mbejnë, ajo është në rre.zik për jetën, nesër në ‘Lule të vetmuara’Disku që i dha Mesude Nazanit nuk është disku i ak.sidentit. Kemal e ka fshehur diskun e aks.identit dhe vazhdon të sh.antazhojë Nazanin. Gynej vendos ta prezantojë Songylin me prindërit e tij.Defne i bën një surprizë të pakëndshme Meralit. Ajo tregon para gjithë klasës se kush është nëna e Meralit. Songyl zihet me Defnen dhe mëson se a ajo e ka mësuar të vërtetë nga Gyneji. Songyl zhgënjehet nga Gyneji dhe ndahet nga ai.Banu i lutet Kaderit të mbajë anën e saj dhe e gënjen me dhurata. Feride dhe Toprak zihen me njëri-tjetrin por nuk mund të qëndrojnë dot larg për shumë gjatë. Toprak i këndon serenatë Ferides dhe pajtohen.

Meral dhe Seher arr.atisen së bashku. Kader përballet sërish me djalin e ri dhe Xhenk bëhet xheloz. Pronari i Seherit Abasi mëson se ajo është arr.atisur dhe vihet në kërkim të saj. Abas rrë.mben Songylin për të mësuar vendndodhjen e Seherit./revistawho