Songul martohet, por në spital vihet ku/ja. Ç’mësuan vajzat për Ejlyl që u shkatë/rruan dhe humbën shpresatÇfarë do të ndodhë në episodin e radhës në Lule të Vetmuara:Pas asaj që Mesude i bëri, Kemal ndodhet në gjendje të rëndë në spital, e po ashtu edhe vetë ajo.Të gjithë janë duke u lutur që kemal të shpëtojë, sepse askush nuk e di se ku ndodhet Ejlyl dhe duhet me patjetër që ai t’u tregojë që më pas ta shpëtojnë.

Vajzat janë në an/kth. Ejlyl përpiqet që të mbijetojë edhe pse skam ë aspak fuqi dhe ka nevojë për ujë dhe për bukë.

Defne zbulon se paratë janë zhdukur.

Policia nis kërkimet për të gjetur Ejlyl duke marrë në pyetje çdo person që mund të ketë dijeni.

Gunej për të gëzuar Songulin i blenë fustanin e nusërisë, por ajo i kthehet keq në sy të vajzave duke i thënë se ato janë në merak për Ejlyl ndërsa ai mendon martesën.

Më në fund Songul martohet, por nga dëshpërimi shikon halucinacione sikur para saj ndodhet edhe Ejlyl duke gëzuar për të. Lajmin e martesës babai i saj  nuk e pret aspak mirë, fakt ky që gëzon shumë bashkëjetuesen e tij e cila nuke do Songulin. Po aq keq e pret lajmin e martesës edhe nënë e Gunej.

Kemal më në fund zgjohet nga koma. Mesude mes lotësh e pyet se ku është vajza por ai i thotë sërish… nuk ta tregoj.

Ai i thotë se Ejlyl nuk ka dhe shumë kohë dhe se do të vd/esë dhe më në fund i tregon vendin e gabuar.

Të gjithë nisen për të shtëpia por Ejlyl nuk ndodhet aty.

Do të jenë dy burra të rastësishëm që do të trokasin tek dera e shtëpisë ku mbahet Ejlyl, por a do ta shpëtojnë ata?