S’kanë fund tragj/editë, pas Ejlyl tani Mesude mbyll veten në dhomën me gaz. Zbulohet letra që shkroiOrët kalojnë dhe askush nuk mund ta gjejë Ejlyl. Edhe pse Kemal zgjohet ai vijon të mos tregojë se ku e ka mbyllur.Mesude del nga spitali dhe kthehet në banesë me fëmijët më të vegjël. Pasi ata i zë gjumi ajo kujton çdo të keqe që i ka bërë vajzës së saj Ejlyl.Ndihet fajtore për çdo gjë që ka ndodhur dhe e pafuqishme për ta shpëtuar të bijën.

Ajo lë dy fëmijët e vegjël në gjumë, futet në kuzhinë, izolon dhomën dhe hap gazin që të vr/asë veten.

Por a do ta shpëtojë njeri atë?

Nazan shkon n ë shtëpinë e saj dhe pasi troket dhe s’ia hap njeri derën, shkon tek dritarja e kuzhinës dhe e shikon atë të ulur në karrige pranë sobës.

Pasi i thërret shumë herë, ajo nuk i përgjigjet dhe më pas e shikon teksa bie pa ndjenja.

Më pas ajo me nxitim futet në banesë dhe shikon cka ndodhur dhe gjen një letër të saj ku tregon pse e bëri.

Për fat të mirë Nazan arrin ta shpëtojë dhe ta mbajë në jetë.