Shkarkohet nga detyra Kiço Londo, njihuni me emrin e njohur që e zëvendësonËshtë shkarkuar nga detyra e drejtorit të Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”, Kiç Londo. Në vend të tij është emëruar ish-autori i Portokalli, Altin Basha, i ciuli p[ak kohë më parë u larghua nga ky program për shkak të përplsjeve të vazhjdueshme me stafin dhe me Top Channel.Vendimi për London është marrë në mbledhjen e fundit të qeverisë, ndërsa është firmosur nga ana e zv.kryeministrit Erion Braçe.Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” është krijuar në vitin 2014 dhe është pjesë e Teatrit Kombëtar, i cili ka zëvendësuar Teatrin e Komedisë, ndërsa ndodhej në të njëjtën ndërtesë me TK, e cila u shemb.