Seher rikthehet në shtëpi, por ndodh e paprituraSeher zgjohet dhe gjeja e parë që kërkon është Jusufi. Çfarë do të thuhet mes Seherit dhe Jamanit?A do të mundet ky i fundit të gjejë kush fshihet pas atentatit të  tij? Seher rikthehet në shtëpi.A do të mësojë Ikbal se çfarë ka ndodhur me të?