Puthje e përqafime në rrugë e sheshe, çiftet ritakohen pas dy muajsh izolimItalia po hyn në fazën e dytë të planit për menaxhimin e krizës së koronavirusit, pas dy muajsh kufizimesh të rrepta, në kuadër të të cilave qeveria mbylli parqe dhe u lejoi njerëzve që të lëviznin vetëm disa metra nga dera e shtëpisë për të bërë ushtrime thelbësore ose pazaret. Italianët u përballën me marrje në pyetje, gjobitje dhe madje dënime me burg, nëse gjendeshin jashtë, pa ndonjë arsye të vlefshmeTë ndarë nga pandemia çiftet janë fotografuar në rrugët e sheshet e vendit duke u ritakuar.Ata në Napoli u puthen dhe përqafuan me njëri-tjetrin pasi kishin që prej 9 marsit që qëndronin të mbyllur në shtëpi.