“Pse nuk e thoni se…”.Mjeku Petrit Vargu hedh dyshimet e rënda për personat që kanë vdekur dhe trondit ‘vendin’Mjeku i njohur Petrit Vargu ka dalë pak më parë me një status në rrjetin social Fcaebook ku hedh akuza të rëndë për personat që kanë ndërruar jetë që sipas tij ka lidhje me vaksinën.Postimi i PlotëVetë nuk i bëjnë autopsinë pacientëve që vdesin pasi bëjnë vaksinën ASTRAZENECA dhe po vetë thonë që nuk kemi prova që shkak është vaksinimi.

Ndërsa gazetarët e mediave të blera nxjerrin edhe etiopatogjenezën duke thënë që pacientët që vdiqën nga vaksina, vuanin nga sëmundje hipertonike. Se çfarë lidhje ka trombi, vetëm ata e dinë !

Ndërkohë, ai është kthyer në kryepidemiolog global. Dje na foli për rastet në Maqedoninë e Veriut dhe Kosovë.”