Pse nuk duhet të flini me fëmijën tuaj, e thonë ekspertëtShumica e prindërve kanë fjetur me fëmijët në një moment dhe nëse nuk e kanë bërë kurrë, ne njohim shumë nga miqtë tanë që e bëjnë këtë.Ne të gjithë i dimë rreziqet e gjumit me foshnje shumë të vogla, por kjo nuk do te thote se esht mire te flini me ta.Ndarja e shtratit me femijet mund të jetë problematike dhe ja pse:

  •     Fëmijët krijojnë një “buton” për gjumë. 
  •     Ju tregoni sjellje ankthi. 
  •     Nuk mund të ketë kohë gjumi që i përshtatet të gjithëve. 
  •     Cilësia e gjumit tuaj mund të dëmtohet. 
  •     Marrëdhënia midis bashkëshortëve mund të prishet.