Pro.stitucion dhe eskorta, Zogu i Tironës ‘shijon’ lirinë, ja çfarë ndodhi me të

Gjykata e Tiranës ka lënë në masën e sigurisë “Arr.est shtëpie”, Hermes Nikajn, i njohur si “Zogu i Tiranës”.

Ky i fundit u lirua gjatë ditës së djeshme, ndërsa ak.uzohet nga Prokuroria për “Shfrytëzim pr.ostitucioni” dhe “Pro.stitucion”.

Nikaj u vu në pranga disa muaj më parë, pas një hetimi disamujor ku u vunë në përgjim dhjetra persona dhe u zbardhën biseda ku duket se bëheshin marrëveshje për marrëdhënie se.ksuale.

Nga përgjimet dolën dhe emra të personazheve të njohur publik, ndërsa Nikaj ka mohuar akuzat e ngritura nga prokuroria.

Hermes Nikaj përdorte qendrat estetike, ku veç shërbimeve të qendrës, klientëve u ofroheshin edhe shërbime nga vajzat e shf.rytëzuara për të kryer marrëdhënie se.ksuale kundrejt pagesës.

Po ashtu, mësohet se ky grup shfr.ytëzonte vajzat edhe në clube të ndryshme të Tiranës, por edhe si es.korte.