Pranohet vjedhja e vitit? Alketa Vejsiu sapo reagoi sërish pas komenteve: A nuk është e çuditshme që….

Prezantuesja Alketa Vejsiu, është ma.s.akruar në komete lidhur me mënyrën e moderimit por edhe atë të dhënies së çmimit të parë në festivalin e Këngës në RTSH.

Në një fare mënyre, ajo ka ‘pranuar’ hapur që ndarja e çmimeve ishte e manipuluar.

Në një status në Instastory, vetë Vejsiu ka publikuar peticionin e krijuar ditën e djeshme , ku kërkohet që çmimi i madh t’i jepet Elvana Gjatës dhe që të jetë pikërisht ajo që të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion.

“Vjedhja e vitit? Elvana Gjata u vlerësua me pikët maksimale nga anëtarët ndërkombëtarë të jurisë, ndërsa dy zonja nga Shqipëria e vlerësuan përkatësisht me 2 dhe 8 pikë përformancë ne saj. A nuk është kjo pak e çuditshme që t’i ndodhë të referuarës së fansave të Eurovizionit,”- shkruhet në statusin e publikuar nga Alketa Vejsiu, ku kërkohet edhe dhënia e çmimit për Elvanën.