Policia gjen Ejlyl, por kur mjekja i afrohet nuk u beson syve nga ajo që sheh. Zbulohet çfarë do ndodhë me tëKemal nuk pranon që të tregojë se ku e ka mbajtur të mbyllur Ejlyul, duke rrezikuar që çdo orë që kalonte jetë kritike për jetën e saj.Vajzat të dëshpëruara dhe duke mos pasur asnjë rrugë tjetër, nisin të dalin nëpër rrugë duke pyetur njerëzit nëse dikush kishte parë Ejlyl apo edhe Kemal.Ato lini gazetat në çdo vend që shkonin me shpresën se dikush do t’i njihte.

Fati deshi që personi që Kemal e kishte punësuar për të ngritur dhomën e hekurt, të kujtohet dhe të njoftonte menjëherë policinë. Ai u shpjegoi atyre se çfarë kishte ndërtuar, pa e ditur se çfarë qëllimesh kishte Kemal.

Pas me ambulancën dhe policinë ai niset drejt vendin ku ndodhej shtëpia.

Më në fund gjendet Ejly, por e shtrirë për tokë dhe pa ndjenja.

Pasi e dërgojnë në spital, ajo që të kalojë disa orë në komë, dhe madje do rrezikojë jetën, nga gjendja e shkaktuar nga mosushqyerja.

Për fat të mirë mjekët do e mbajnë në jetë.