Plas e qara në studio, ish-konkurrentja e Big Brother, Xhensila Pere, mëson live se i është arrestuar vëllai për dr.ogëNjë shaka shumë e hidhur i është bërë në kuadër të një kamere të fshehtë ish-konkurentes së Big Brother Xhebsila Pere. Asaj i është thënë se i është arres.tuar vëllai me një ngarkesë të madhe ko.kaine, ndërsa ishte duke dhënë një intervistë në studio.Lajmi i është dhënë live si një raportim i n jë informacioni të fundit. Ajo e ka përjetuar shumë keq këtë, ku pasi ka kërkuar që të lerë studion, ka shpërthyer në të qara, duke mos u ndjerë aspak mirë dhe fizikisht.Më pas i kanë thënë se e gjitha është një shaka, por asaj i është dashur pak kohë që ta marrë veten .