Pasi bënë fotografitë nu.do, habit Aulona Musta: Do ndahemi për këtë arsye…’Aulona Musta dhe bashkëshorti i saj, Tomi kanë dhënë intervistën e tyre të parë në ekran.Gjatë një sfide, “Sa e njohim njëri-tjetrin”, Aulona zbuloi se veprimi I bashkëshortit që e acaron më shumë është kur ai lë dyert hapur.Bukuroshja tha se nëse ndahen ndonjëherë do të jetë pikërisht për këtë arsye.

“Nëse do ndahemi ndonjëherë, do ndahemi për këtë arsye ta dini. Mund të jetë më qesharakja në botë, por ai i lë dyert e dollapeve hapur, kjo është kryesorja”, shprehet ajo.