Pamje të trishta, Shiroka nis të shkatërrohet por institucionet heshtin e mbyllin sytëShiroka bie pre e demtimeve. Investimi i qeverise shqiptare ka nisur te shkaterrohet ditet e fundit, ndersa institucionet kane zgjedhur heshtjen. Ende nuk dihet sa eshte demi financiar i shkaktuar ne shetitoren e re, e cila ende nuk eshte inauguruar megjithese ka muaj te tere qe ka perfunduar.Nuk eshte risi qe investimet ne Shkoder te shkaterrohen ende pa u prere shiriti i inaugurimit, per sa kohe qe vete ata qe hedhin parate “struken” duke mos thene gjysme fjale.I gjithe investimi i dale nga parate e taksapaguesve ka kushtuar miliona leke dhe te tilla nderhyrje jo vetem jane te jashteligjshme, por jane deshmi se si kane deshtuar institucione lokale e qendrore. /ShkodraNews