Pamje spektakolare, shikoni çfarë ka ndodhur sot në PogradecAshtu sic u parashikua, keto dite po shenojne ulje drastike te temperaturave. Sot Pogradeci u “zbardh” nga debora duke i dhene qytetit nje pamje magjike.Pas reshjeve të ditëve të fundit, në qytetin e Pogradecit rrugët, pemët dhe gjithçka janë mbuluar nga një shtresë e bardhë, duke i dhënë qytetit një pamje përrallore.