Oh sa gjynah i shkreti/ Po tentonte të hidhej në…makina e ‘fluturon’, ai ra i gjakosur, vrapuan dhjetëra njerëz…

Një aksident tejet i rë.ndë është shënuar në autostradë pranë ‘Liqenit të Thatë’ në Tiranë.

Një automjet, tip Benz i zi, ka pë.r.plasur një kalimtar i cili mesa duket ka tentuar të kalojë në krahun tjetër të rrugës.

I pla.gosuri, një burrë rreth të 60-ave, ka rënë përtokë i gja.kosur ndërsa njerëz të rastit kanë vrapuar për t’i dhënë ndihmën e parë.

Policia dhe ambulanca janë njoftuar dhe pritet të shkojnë në vendin e ngjarjes ku dhe trafiku është rënduar.