Oh jo, na u t.rondit zemra, si ia bëre këtë asaj vajze! Zbardhet me detaje çfarë ndodhte prej një viti mes rojës dhe të miturësEshte e rende dëshmia e 15-vjeçares nga Babrruja, e cila është shantazhuar dhe abuzuar nga roja e shkollës, Abaz Doga dhe nga 20-vjeçari, Klajdi Poçi.Në dëshminë e saj, e mitura ka rrëfyer se si Abaz Doga e ka detyruar herën e parë të kryej marrëdhënie intime me të, duke i thene se e kishte fotografuar me një djalë dhe imazhe do ia tregonte të gjithëve.Minorenia tregon se herë e parë që ka kryer marrëdhënie kundër dëshirës së saj, ka qenë në muajin prill të viti 2019. Roja e shkollës i kërkonte që të shkojë tek prona e vëllait të tij, vend që e quante te “Toka’.

“Të kam parë në një foto me një djalë dhe atë do t’ja tregoj të gjithëve nëse nuk vjen me mua tek ‘toka’. Me sa mbaj mend ka qenë maj ose prill 2019. Unë nga frika kam pranuar të shkoj tek banesa e Abaz Dogës që është rreth 100 metra nga shtëpia ime”- thekson ajo. Vajza ka treguar se nuk kishte kryer marrëdhënie intime me një person dhe hera e parë ishte me Abaz Dogën.

“Kjo ka qenë hera e parë që kam kryer marrëdhënie me një person”- ka thënë 15-vjeçare, teksa në dëshminë e saj pohon se ka patur dhimbje të forta barku kur ka shkuar në shtëpi.

Vajza rrëfen se për disa muaj nuk ka shkuar tek shtëpia sipas dëshirës së Abaz Dogës, por një ditë e ka parë emrin e saj të shkruar të muri i pallatit. Ajo ka thënë se i moshuari e kishte filmuar dhe fotografuar herën e dytë gjatë marrëdhënies s.eksuale dhe me këtë video e shantazhonte vazhdimisht.