‘Nëse ambulanca do vinte pak më shpejt…’. Oh zot sa e rë.ndë, atë e go.dasin pambarimisht…gjithçka ndodhi vetëm për një***

Gjykata e Vlorës ka lënë në b.u.rg 3 të arr.estuarit të cilët ak.uzohen për vr.asjen e Stavri Minos. Mësohet se masa ‘bu.rg pa afat’ është caktuar për Agron Hametin, ndërsa për Astrit Hametin dhe Nusret Hodën ‘Bu.rg me afat’ 30 ditë.

Sic u raportua dhe diten e ngjarjes, gjithçka ka ndodhur për një sharje mes viktimës dhe njërit prej vëllezërve Hameti, duke bërë që mes tyre të nisë sherri, i cili ka rezultuar tragjik për Minon.

56-vjeçar u dhunua fizikisht deri në vdekje nga tre të arrestuarit. Ata deklaruan në polici pas arrestimit se nuk kanë pasur asnjë qëllim të vrisnin Minon, duke u shprehur se gjithçka ka ndodhur aksidentalisht.

Sipas tyre, 56-vjeçari ka rënë pas goditjes në një gur dhe ka pësuar gjakderdhje, ndërsa kanë shtuar se nëse ambulanca do të kishte mbërritur më shpejt, mund ta kishte shpëtuar.