Ndodh në mes të Tiranës, ‘nën hundën e gjithë Policëve’ ngjarja e rëndë, 30-vjeçari sapo ka…uaa si e bëri këtë?Një ngjarje e befasishme është shënuar në Tiranë, ku 30-vjeçar Rigers Lala i arrestuar 2 ditë më parë për armëmbajtje pa leje, është arratisur nga komisariati i Policisë numër 1 në Tiranë.I riu bëri rezistencë ndaj Policisë gjatë momentit të ndalimit dhe tentoi që t’ia mbathte, por më pas u arrit që të kapej nga “Shigjetat”.Tashmë ai ka mundur që të largohet nga komisariati numër 1 në rrethana që ende nuk dihen.

Vijon…