Ndahet nga jeta parakohe ish-drejtuesi i policisëKa ndërruar jetë në moshë të re anëtari i SHPPL-2013, Arjan Kullakshi. ai vuante nga një sëmundje e rëndë, betejën me të cilën nuk ka mundur ta fitojë.Njoftimin e jep Shoqata E Punonjësve Të Policisë Në Lirim – 2013, e cila i shpreh ngushëllimet familjes dhe miqve të të ndjerit.Makina e djegur në Fier, ngelet vetëm skeleti metalik, ja çfarë dyshon policia.  “Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen nga jeta të anëtarit të SHPPL-2013 Arjan Kullakshi.