Murati shtang publikun, i bën deklaratën e fortë Sindit, askush nuk e pëlqeuDuket se Murati, një nga djemtë që i është bashkuar së fundmi Përputhen dhe qe po njihet me Sindin, na paska disa ide allaturka.Ai menjëherë ka fituar simpatinë me qetësinë e tij, por habiti me deklaratat e tij në takimin me Sindin.Një pyetje spontane e tij tregoi anën fanatike të tij.

Debati: Murati: A vesh rroba të shkurtra?

Sindi: po

Murati: S’ka shans nëse del me mua

Sindi: po deri sa ti mbaj sipas teje

Murati: deri poshtë gjurit

Sindi: po në plazh

Murati: ka pishina të mbyllura

Murati: po veshe shkurt, koka në Stamboll.