Mos e humbisni, ja çfarë do të ndodhë sot në Kampioni Im, Suna dhe Fërat…Sot ne Kampioni im: Suna, e cila i dha fund marrëdhënies së saj me Tansel, përballet me reagimin e nëses së saj i cili ishte edhe më i ashpër nga sa priste. Ajo që ajo nuk e dinte ishte se ekziston një sekret i madh nga e kaluara midis familjes së saj dhe Tansel.Për të mos zbuluar këtë sekret, vajzat e saj duhet të rregullojnë marrëdhënien e saj me Tansel sa më shpejt të jetë e mundur.Më në fund, gjithçka është në rregull  me GYnesh dhe ai kthehet në shtëpi më babanë e tij.ai do të nisë madje edhe shkollën për herë të parë, dhe do ta shoqërojë Ferat në bankat e shkollës.

Nesli e vret ndërgjegjja për shkak të bisedës që zhvillon me babanë e saj në spital… Megjithëse ende mendon se ka të drejtë, ajo është e mërzitur që ishte shumë e ashpër ndaj babait të saj.

Ajo dëshiron të bëjë paqe me të, të kërkojë falje, por Yaman nuk është më aty. Për më tepër, ai nuk vjen në shtëpi gjatë natës. Dhe është e njëjta gjë të nesërmen …

Për më tepër, ai nuk i përgjigjet as në telefon. Zafer, Nesli dhe Fırat fillojnë të mendojnë se diçka e keqe i ka ndodhur Yaman.