Mevlani refuzon Sarën në takim. Antonela del nga vetja, çohet dhe…Mevlani refuzoi të dalë me Sarën në takim javën e ardhshme pasi siç tha ai është midis dy vajzave.Ndërkohë ‘refuzimi’ i tij, u prit mjaft mirë nga Antonela e cila u çua dhe e puthi në faqe.“Unë nuk e pranoj, sepse jam mes dy vajzave, ndërkohë dhe ajo vetë tha se po ndjen për dikë dhe s’dua t’ia prish atë që ka nisur. Jo për faktin e puthjes, dua të jem i pastër në këtë pjesë.’, tha ai.