Meral arrestohet, i gjejnë njollat e gj.akut të Kaderit në bluzë, por ajo që bëjnë shoqet e saj është e paimagjinueshmeCfare do te ndodhe tek Lule te Vetmuara: Ndersa Meral dhe shoqet e saj kerkojne Kaderin, ato nisin te shqetesohen pasi nuk e gjejne dot ate.Ne perpjekje per ta gjetur, Ejlyl dhe Xhemre tentojnë të largohen fshehurazi nga konvikti por kapen nga Neriman. Vajzat telefonojnë Songylin për t’i kërkuar ndihmë.Policia merr në pyetje Meralin për zhdukjen e Kaderit por ajo nuk mban mend asgjë. Meral arrestohet pasi policia gjen bluzën e larë në gja.k dhe telefonin e Kaderit të thyer.

Ejlyl dhe Xhemre dëshmojnë se e kanë parë mesazhin që Meral i dërgoi Kaderit. Songyl çmendet kur mëson se Kader është zhdukur.

Meral dëshmon para komisar Aliut dhe i tregon dyshimet e saj për Ezhderin. Situata vështirësohet edhe më shumë për Meralin kur analizat tregojnë se gjaku në bluzën e saj i përket Kaderit.

Songyl fajëson Meralin dhe e akuzon për zhdukjen e Kaderit. Ezhder i tregon Maxhides sesi e zbatoi planin e tij duke pla.gosur Kaderin e duke lyer Meralin me gjakun e saj për t’i lënë fajin. Kader është gjallë dhe e burgo.sur në një shtëpi jashtë qytetit.