Mehdi i përgjërohet Zejnep që të kthehen bashkë, çfarë vendimi do të marrë ajo?Mehdi i dëshpëruar shkon t’i kërkojë falje Zejnepit duke ju ulur në gjunjë. Çfarë do të ndodhë me dashurinë e madhe të tyre?A do ta ndryshojë kjo vendimin e Zejnepit për divorc? Çfarë do të thuhet në përballjen mes Burhan dhe Mehdi?