“Më vjen të qesh”. Gazetarja zihet k.eq në emision me deputeten e PS (Debati i plotë+Video)

Gazetarja Sonila Meço dhe deputetja e PS, Klotilda Bushaka janë pë.r.plasur mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Tempora’.

Teksa zonja Bushaka po shprehej se një ndër kushtet prioritare për të përmbushur detyrimet në kudër të integrimi europian është reforma në administratën publike. Menjëherë pas kësaj deklarate Sonila Meço ndërhyri duke e ironizuar dhe kujtuar rastin e hipotekës së Vorës ku dje u dorëhoq kryetarja dhe zv. kryetari.

Bushka: Reforma në administratën publike është një kusht prioritar dhe është pjesë në kapitujt që ne kemi për të përmbushur si detyrime në kuadër të integrimit evropian.

Meço: Kur thoni administratë publike më vjen të qesh tani sepse po lexoja lajmin që ishte për të qarë në fakt. Po dorëhiqen krerët e Hipotekës në Vlorë, nuk po gjenin më njerëz. Nuk po pranojnë më njerëzit të punojnë në administratë me ju.

Videon e gjeni te linku më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=gIfP7Zf8TKo&feature=player_embedded