Më në fund vjen lajmi i shumëpritur nga Lule të Vetmuara, të gjithë gëzohet sepse…Pas shumë vështirësish dhe situatash aspak të këndshme në jetën e vajzave të Lule të Vetmuara, më në fund duket se po del “dielli” p-përsëri.Falë Maxhides, Kader arrin të arratiset nga vendi ku e kishte mbajtur të mbyllur Ejder dhe shkon në polici. Ndërkohë Maxhide e ndihmoi atë pasi zbuloi se Ejder po planifikonte që të merrte të gjithë pasurinë dhe të largohej.Kader arrin të komunikojë me mikeshat e saj dhe më në fund bashkohet me to. Por nuk është vetëm ky lajmi  i mirë, pasi pas gjetjes së Kader, Meral fiton lirinë dhe të gjithë lumturohen.

Vajzat pas kaq kohësh bëhen bashkë edhe një herë si dikur. Ndërkohë nga ana tjetër, Gynej do të zihet me një klient në punë dhe do të përfundojë në komisariat.

Kështu ai do të humbasë edhe punën. Neriman i jep dënim Kaderit pas rikthimit të saj në konvikt.

Ejder bën gati planin e radhës për të hequr qafe vajzat.