“Më ndihmoni mua dhe fëmijët e mi”. Video e ish-deputetes po përhapet me shpejtësi: Po pse duhet…më qan zemraNjë video e ish-deputetes së PD, Albana Vokshi po përhapet me shpejtësi, ku gjatë një takimi elektoral, ajo kërkon ta votojnë pasi kështu do e ndihmonin atë dhe fëmijët e saj.Sikurse mund të dëgjoni dhe nga video, Vokshi thotë se duke votuar për PD, ndihmoni atë si dhe fëmijët e saj që të kenë një jetë më të mirë. “Ju keni në diorë fatet e mia. Ju keni në dorë fatet e fëmijëve të mi. Unë kam dy vajza të vogla 12 dhe 13 vjeç. Më qan zemra kur mendoj që ato do të duan të ikin kur të rriten. Po pse duhet të ikin vajzat e mia? Ato duhet të rrinë këtu bashkë me mua”, dëgjohet të thotë Vokshi.“>http://