“Më gënjeu, ai po…”. E vr.au në mes të qytetit dhe para syve të motrës, zbardhet dëshmia tr.onditëse e autorit…Policia ka arrestuar autorin e vrasjes së biznesmenit Niko Goro në Himarë.Mësohet se autori Kliti Leka, nip në Himarë,  ka deklaruar se “I kam dhënë tokën, më kishte lekë borxh. Më ka marr tokën.”Motivi i vrasjes mendohet se është një konflikt për pronën dhe se Goro i kishte autorit 70 mijë euro borxh.

“Goro po ndërton në tokën time. Më gënjeu.” kanë qenë fjalët e autorit, i cili ka pranuar edhe krimin e rëndë.