“Marshallah e paske..”, plas sherri me gruan dhe infermieren në Fier, i ngacmoi burrinNjë grua në Fier ka nxjerrë me forcë nga shtëpia infermieren pasi siç kanë dëshmuar fqinjët, ajo filloi ti ngacmonte burrin.Infermierja i kishte thënë se e kishte burrin “marshallah”.Kaq i është dashur gruas që ta nxjerr jashtë duke i thënë të mos u afrohet më.