Lule Të Vetmuara/ Vajzat mësojnë sekretin që i tronditi fort, çfarë do të ndodhë tani me….Episodin e radhës në Lule të Vetmuara do të shihni momentin kur Meral mëson se Serkan është i sëmurë dhe ka ka’ncer. E tr.onditur ajo i tregon Songylit.Kështu vajzat vendosin të mos t’i tregojnë Serkanit që e dinë për sëmundjen e tij. Meral organizon një festë me pizhama mes vajzash dhe fton dhe Defnen për të mësuar më shumë prej saj.Defnes nuk i vjen mirë që vajzat e mësuan sëmundjen e Serkanit. Nga ana tjetër vajzat zbulojnë se edhe Xhemre e dinte por nuk i ka treguar.

Xhemre mëson se vajzat kanë organizuar festë me pizhama dhe i mbetet hatri që nuk e kanë ftuar. Defne i porosit vajzat të mos qajnë në sy të Serkanit pasi ai nuk dëshiron ta mëshirojnë. Gynej nuk e merr provimin në universitet ndërsa Xhemre merr notën më të lartë.

Vajzat takohen me Serkanin dhe mundohen të mos bien në sy që e dinë të vërtetën. Ejlyl ndodhet në rrezik por Ali e shpëton.,